Diensten

Diensten

Advies op maat

We achterhalen de filosofie van de chef en uw persoonlijke voorkeur; we maken zo suggesties volgens gerecht of uw smaakpalet.

Partners

Met het detecteren van uw partners portfolio zorgen we voor de juiste verhouding in prijs-kwaliteit die u een voorsprong geeft op de concurentie.

Op verkenning

Naar welke wijnen ben je op zoek en hoe ga je te werk, profiteer van de kennis van je leveranciers en stel de juiste vragen.

Technische analyse van een wijn

Bij een degustatie word er rekening gehouden met elk aanwezig element. Let goed op de structuur en ontdek de wijnen die het verschil maken.

Opstelling wijnkaart

De layout brengt overzicht op je kaart en de nodige informatie helpt de klant met de juiste keuze te maken.

Onderhoud en management van wijnkelder

Hoe evolueren de huidige wijnen in het komende jaar? Zeer vaak word een wijn geopend op het verkeerde moment.

Prijs berekening

Niet alle wijnen hebben dezelfde marges, hoe houdt u dit interessant voor uw klant?

Maximalisering omzet (upselling)

Op deze manier geef je je klant een betere ervaring én maximaliseer je de omzet.

Gastvrijheid

Hoe overtref je de verwachtingen van uw cliënteel? Het succes van uw zaak ligt in de handen van uw vaste klanten, en dit krijg je met de juiste gastvrijheid.

Zaalbediening in details

De bediening is éénvoudig maar de details maken het verschil, met de juiste stappen ga je professioneel te werk op gastronomisch niveau.

Kennis

Het personeel blijft op de hoogte van alle producten en vertegenwoordigen uw kaart op een proffesionele manier.